Shërbimet Tona

Ne ofrojmë Shërbime të ndryshme

Radiologji Dentare

Klinika jonë është e pajisur me mjetet teknologjike të avancuara.

Ortodonci

Ortodoncia mund të korrigjojë dhe të rivendosë ekuilibrin e dhëmbëve.

Endodoncia

Pacienti mund të marrë trajtime të përgjithshme me një seancë të vetme.

Paradontologji

Periodontiti përfshin higjienën orale të dhëmbëve.

Implantologji

Implantet dentare janë një procedurë për zëvendësimin e dhëmbëve.

Proteza Dentare

Stomatologjia kozmetike ka të bëjë me bërjen e dhëmbëve dhe buzëqeshjen e bukur.

This post is also available in: English Italian

Shërbimet Tona