Diagnostifikimi dhe Radiologjia Dentare

Në fushën e radiologjisë dentare, Eminaj Dental Clinic është e pajisur me mjetin teknologjik të momentit: Sistemi i radiografisë ekstralore Sirona 3D ofron disa zgjidhje të gjithanshme për nevojat e imazheve ekstorale. Duke kombinuar fushën e teknologjisë 3D me imazhe panoramike të dedikuara, ky 2-në-1 i përballueshëm ofron më të mirën e të dy botëve dhe ofron rezolucionin më të lartë dhe dozën më të ulët të rrezatimit. Imazhet lejojnë që mjekët dhe dentistët të vizualizojnë shpejt dhëmbët dhe kockat e kafkës, duke lehtësuar diagnozën dhe pamjen klinike të pacientit dhe planin e trajtimit që do të ndiqet.

Kur dhe pse të përdorni radiografinë dentare?

Për të sqaruar pamjen klinike të pacientit, dentisti bën rrezet x që do të jenë të dobishme në formulimin e diagnozës dhe planit terapeutik

 • Skenari para implantimit
 • Çrregullimet e dhëmbëzimit dhe të tetat e gabuara
 • Inflamacion periodontal i rrethuar ose difuz
 • Lezione cistike dhe te ngjashme
 • Displazia osteo-fibro-çimentuese dhe formacionet trashëse në përgjithësi
 • Sinuset paranazale, gjithashtu në pritje të operacionit për ngritjen e dyshemesë së sinusit maksilar

Programet e ekzekutueshme të imazhit:

 • Panoramic (panoramic, cephalometric, 3D)
 • Segmented panoramic (panoramic, cephalometric, 3D)
 • Maxillary sinus (panoramic, cephalometric, 3D)
 • TMJ x 2 (panoramic, cephalometric, 3D)
 • TMJ x 4 (panoramic, cephalometric, 3D)
 • Lateral (cephalometric, 3D)
 • Oblique (cephalometric, 3D)
 • Frontal (AP / PA) (cephalometric, 3D)
 • Submento-vertex (cephalometric, 3D)
 • Carpus visualization (cephalometric, 3D)
 • Digital archiving of images, recoverable even after some time
 • Transmission of images via email

This post is also available in: English Italian